dilluns, 16 de març del 2015

AUTORITZACIONS PER FER FOC

PROHIBIT ENCENDRE FOC A TERRENYS FORESTALS

Avui s'ha iniciat el període de la prohibició d’encendre foc a qualsevol terreny forestal, arbrat o no i en la franja de 500 metres que els envolta. Un període que va des del 15 de març fins el 15 d’octubre, sempre i quan que no hi hagi mesures especials que determinin canviar el període, de les quals s’informarà oportunament per part de l’administració catalana.

No obstant aquesta prohibició, es poden demanar unes autoritzacions excepcionals per a la realització de diferents tipus d’activitats relacionades amb el foc (crema de brancatge i restes vegetals procedents de treballs agrícoles).

Les persones que hagin de fer foc dins d’aquest període presentaran la seva sol·licitud a l'ajuntament, indicant el motiu i el lloc on s’ha de fer la crema. Aquesta només es podrà fer de dilluns a dissabte, en horari de 6 a 12 h. En cap cas es faran els diumenges i festius oficials a Catalunya. Normalment, es donaran fins el 30 de maig, a partir de juny i durant l’estiu no es donaran, i es tornaran a concedir del 15 de setembre al 15 d'octubre, tot i que les dates aniran en funció del que estableixi el departament.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada