dimarts, 28 de juliol del 2020

Comunicat suspensió actes Festa Major Estiu 2020

Benvolgut veí / veïna,

➡️ Una de les principals responsabilitats que tenim els càrrecs públics és vetllar per la salut i benestar dels nostres convilatans. Actualment ens toca viure temps incerts i preocupants que afecten directament al present i futur de les nostres vides, davant d'una pandèmia sense precedents com és la Covid-19, virus altament agressiu i contagiós en llocs de més concurrència de persones.

➡️ L'equip de govern porta mesos avaluant de fer una Festa Major en un format més reduït, però tenint en compte els brots sorgits en poblacions del Camp de Tarragona i Catalunya "no ens la podem jugar" i, per prudència i responsabilitat, hem decidit suspendre tots els actes festius dels propers mesos, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries; des del govern municipal volem posar pel damunt de qualsevol consideració la seguretat i salut dels vallmollencs i vallmollenques.

➡️ Volem agrair, explícitament i de tot cor, el grau de maduresa, recolzament, sensibilització i responsabilitat de tot el nostre poble davant d'aquesta situació; de ben segur evitarem contagis amb aquestes mesures preventives.

➡️ L'any vinent, un cop superada aquesta crisi sanitària, ens retrobarem per celebrar una immillorable i esplèndida Festa Major de Vallmoll.

Ben atentament,
L'alcalde, Josep Lluís Cusidó i Prats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada