dimecres, 26 de juliol del 2023

Pregó de Festa Major de Vallmoll



📣 La consellera Montse Adan Domènech serà l'encarregada de fer el pregó de Festa Major de Vallmoll

Serà el 📆 divendres 11 d'agost a les 18.15 h a la 📍 plaça Jujol

Aquí us deixem una petita biografia 👇🏻

Va néixer a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona, el 13 de juny de 1978. Mare de tres nens tarragonins. És filla del pediatra Dr. Federico Adan Marin i de la vallenca Montse Domènech Figueras.

Va estudiar a l'Escola Teresianes de Tarragona i més tard va llicenciar-se en Dret per la URV. Té un Màster en Dret Mediambiental. Va compaginar tots aquests anys amb els estudis de piano al Conservatori de Música de Tarragona i al Conservatori del Liceu de Barcelona, on va obtenir la titulació. 

La seva primera incursió laboral va ser com a presentadora i responsable de programes a la televisió local de Tarragona. Aquesta etapa professional li va permetre conèixer en primera persona la riquesa de la nostra ciutat, les seves institucions, el teixit associatiu i la seva gent, així com de bona part dels municipis del Camp de Tarragona. Des de llavors sempre ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació del territori i ha fet de conductora i presentadora de tota mena d'actes públics arreu de la demarcació.

L'any 2011 es va incorporar com a directora de Comunicació al Port de Tarragona. L'any 2019 assumeix la direcció de l'Àrea Port-Ciutat. Des del 17 de juny de 2023 és la primera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Tarragona i la responsable de les àrees de Comerç, Turisme i Promoció Econòmica de la ciutat. Aquesta és la seva primera experiència en política.

Ainhoa Carbonell
Regidoria d'Activitats Lúdiques i Turisme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada