dimarts, 10 d’octubre del 2023

Gran Gala Benèfica Escuts Solidaris



📢 El passat dissabte dia 7 d'octubre, vam participar en la II Gran Gala Benèfica Escuts Solidaris que es va celebrar a Cambrils, i en la que vam recollir un guardó en reconeixement de la col·laboració anual del municipi de Vallmoll, en benefici de #pelsvalents.

👉🏻 "Escuts solidaris" és la iniciativa impulsada per Albert Brunet i Xavier Muñoz, caps de la Policia local de Sant Celoni i de Caldes de Malavella, i per Sito Cano, agent de la de Cambrils, nascuda el 2017 amb l'objectiu de recaptar fons per a la creació de l'SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. La idea original va ser la de personalitzar l'escut de la policia i fer-ne un amb el lema "pels valents". A aquests primers cossos policials, ben aviat se n'hi van sumar 160 a tota Espanya, a més d'altres grups professionals com els Mossos d'Esquadra, el cos de Bombers de la Generalitat o el col·lectiu d'Emergències Mèdiques.

👉🏻 L'impuls d'aquest moviment ciutadà, amb l'ajuda de l'àmplia oferta de productes Pels Valents ha aconseguit sumar en aquests anys 800.000 euros.

🗣 Expressem el nostre més sincer agraïment per aquesta gran tasca. Des de l'Ajuntament de Vallmoll seguirem al costat d’Escuts Solidaris en aquesta lluita contra el càncer infantil i continuarem mostrant el nostre suport als nens i nenes valentes que el pateixen i a les seves famílies. Junts som més forts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada