dijous, 27 d’octubre del 2011

L'AJUNTAMENT NO APUJA ELS IMPOSTOS I TAXES A VALLMOLL PER A 2012

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat aquest dijous la modificació de les ordenances fiscals per a 2012. L'aprovació s'ha fet amb els sis vots a favor de l'equip de govern i els tres vots en contra de l'oposició.
Les modificacions no afecten a cap dels impostos ni taxes, que es mantenen en el nivell de l’any anterior. Així, no es modifica ni l’IBI, ni l’Impost de Vehicles,  ni l’Impost de Construccions, així com tampoc la Plusvàlua municipal. 
En relació a les taxes, es mantenen les aprovades l’any anterior (aigua, escola bressol, taxa per llicències urbanístiques, d’obertura d’establiments, ús de la piscina i el gimnàs). Tanmateix, i com des de fa ja 10 anys, durant 2012 tampoc es cobrarà la taxa per recollida i tractament de la brossa, (una taxa que podria arribar a suposar uns 100 euros anuals per habitatge).

Les úniques modificacions es refereixen als preus públics per la prestació dels serveis d’esplai a l’estiu i les classes d’idiomes (que s’augmenten en tres euros de mitjana) el menjador de l’escola (20 cèntims)  i pel servei de ludoteca (que s’augmenta 50 cèntims únicament pels que en fan un ús esporàdic) .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada