diumenge, 6 de maig del 2012

INAUGURACIÓ MULTITUDINÀRIA AL MUSEU, BIBLIOTECA I CASAL D'ENTITATS DE VALLMOLL

L'acte va començar puntualment amb la rebuda d'autoritats a la Plaça Major, posteriorment signatura al llibre d'honor per part del President de la Diputació de Tarragona Sr Josep Poblet i exhibició de l'Agrupació Cultural El Moll de Vallmoll que presentaven el grup de gralles que va tocar per fer ballar els gegants. Recorregut fins al Museu amb el Moll i els Gegants seguits de les autoritats i el nombrós públic assistent i benedicció per part de Mn Josep Mª Torrell, tallada de cinta i descobriment de la placa inaugural.
A continuació es va fer el recorregut per les instal·lacions i els parlaments a la biblioteca per finalitzar l'acte amb un concert pel grup Quartet Versus, es va acabar l'acte amb degustació de les típiques coques de Vallmoll.
L'acte va ser multitudinàri, en molts moments tot i la grandària de l'edifici no quedava ni un racó lliure i els Vallmollencs i Vallmollenques vam poder admirar el continent i el contingut de tot l'edifici.
Per finalitzar donar les gràcies altre cop a totes les persones que han fet possible que Vallmoll tingui un edifici cultural d'aquest nivell i a totes les persones que han donat objectes i materials per a omplir-lo de contingut.
Moltes Felicitats !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada