dimarts, 20 de novembre del 2012

CCAC: SEMINARIS PER A LA PROMOCIÓ I DIFUSIÓ DELS VALORS EMPRESARIALS

El Consell Comarcal de l'Alt Camp, amb motiu de la propera posada en funcionament del Centre d'Assessorament i Suport Virtual a les Iniciatives Empresarials, organitza els Seminaris per a la promoció i difusió dels valors empresarials, adreçats a empreses i emprenedors de la comarca.
En el context econòmic actual, volem posar en valor el fet de ser emprenedor en temps de crisi i incidir molt en l'empresa com a entitat que neix d'una idea i que pretén aprofitar una oportunitat a través de la seva raó de ser: la creació de valor. Comptarem amb la presència d'emprenedors de la comarca que ens explicaran la seva experiència emprenedora i en el món de l'empresa.
Les empreses subsisteixen si són competitives. Un dels eixos sobre els quals s'ha de basar aquesta competitivitat són els recursos que els ofereixen les tecnologies de la informació i la comunicació. Uns recursos moltes vegades poc explotats i que el Centre d'Assessorament i Suport Virtual a les Iniciatives Empresarials vol posar a l'abast de tots els emprenedors i les microempreses de nova creació de la comarca per tal de millorar la gestió de l'empresa i guanyar competitivitat.
Per tot plegat, us conviden als Seminaris per a la promoció i difusió dels valors empresarials que es duran a terme els propers dies 22 i 29 de novembre, a les set de la tarda, a la sala d'actes del Consell Comarcal de l'Alt Camp, al carrer de Mossèn Martí, 3, de Valls.

Podeu formalitzar la vostra inscripció gratuïta mitjançant el següent link:
Inscripció als seminaris
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada