dimarts, 13 d’agost de 2013

PRIMERS ACTES DE LA FESTA MAJOR

Aquest cap de setmana hem pogut gaudir dels primers actes de la Festa Major.

Dissabte al matí una seixantena de persones varen participar a la Caminada Popular.
 
Posteriorment, força nens van anar al Casal de l'Avi a fer els seus dibuixos.
 
A la tarda la pista es va omplir per veure primer el partit de futbol sala entre els equips de Vallmoll de categoria baby i pre-benjamí, i seguidament el partit del VIè Trofeu José García Domínguez, que organitzen els seus amics .

Per últim, una divertida Masterclass de Zumba, on tothom qui va voler va ballar al so de la música, seguint les indicacions de Ruben Martínez.

Des de la mitja nit i fins a les 5 de la matinada, joves i no tan joves varen poder gaudir de la bona música que ens van oferir els DJ Moncho, Miquel Fontova, Jordi Vèliz i Sergi Domene a la festa Flaix FM que es va organitzar a la Pista.
 
Diumenge teníem la Triatló, una prova física on es combinen la natació, el ciclisme i la cursa, amb dificultat en funció de l'edat dels participants. Es varen realitzar cinc mànegues per edats, amb participació principalment de nens i joves.
 
I a la tarda, el tradicional Campionat de Petanca. Es va començar a les cinc passades, i fins a la 1 de la matinada no acabaven els últims partits. Ahir a la nit es van jugar les finals. Els resultats, els que encara no els sabeu, els coneixereu durant el pregó de festa major.
 
Us deixem algunes fotografies d'aquests actes.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada