dimarts, 7 d’octubre de 2014

PLA EUROPEU DE GARANTIA JUVENIL

Mitjançant el SOC es donarà compliment al Pla europeu de Garantia Juvenil, estratègia de la Comissió Europea basada en la reducció del temps d’inactivitat del joves menors de 25 anys que hagin finalitzat un procés formatiu o es trobin en situació d’atur. La Garantia Juvenil segueix les bones pràctiques de països com Suècia, Finlàndia, Dinamarca o Àustria, o recentment algunes regions d’Irlanda i Itàlia.

El Govern posa en marxa el Pla europeu de Garantia Juvenil


Per a les persones joves en situació d'atur

El Govern de la Generalitat de Catalunya posa en marxa el Pla europeu de Garantia Juvenil que preveu beneficiar al voltant de 300.000 joves catalans.

Així, amb la suma de fons propis i dels provinents d’Europa, el Govern destina a aquest Pla un pressupost  de 240 milions d’euros fins l'any  2020, amb l'objectiu de complir amb el mandat europeu d’oferir feina, practiques laboral o bé formació professional ocupacional a les persones d'entre 16 i  24 anys, amb quatre mesos de permanència a l’atur.

Les persones joves i empreses interessades poden accedir a la informació sobre el Pla i com accedir-hi al  lloc web: garantiajuvenil.gencat.cat

D'altra banda, per oferir més informació i assolir la participació entre els joves s’ha obert un canal Facebook; un canal Youtube on actualment es troben publicats els vídeos següents: Què és la Garantia Juvenil? i Apunta’t a la Garantia Juvenil, i també es fa difusió a través del compte twitter d’ocupaciocat mitjançant l’etiqueta #GarantiaJuvenilCat.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada