dimarts, 24 de març del 2015

CALENDARI DEL CONTRIBUENT 2015

Benvolguts veïns,

Us fem arribar el Calendari del contribuent per tal que pugueu planificar els pagaments dels impostos i taxes corresponents al nostre municipi.

Voldria indicar-vos que l'Ajuntament de Vallmoll té establertes un conjunt de bonificacions i exempcions. Aquestes són algunes a les que us podeu acollir, sempre i quan reuniu els requisits establerts:

     - Exempció de vehicles per minusvalidesa.
     - Exempció de vehicles per antiguitat.
     - Exempció de vehicles agrícoles.
     - Bonificació d'IBI per famílies nombroses.
     - Bonificació d'IBI rústica.
     - Ampliació trams Cànon de l'Aigua.

Per tal de poder-vos-en beneficiar, cal que ho sol·liciteu per escrit, algunes directament a l'Ajuntament, d'altres s'han de tramitar davant altres ens. A les nostres oficines us podem informar al respecte.

En quant a l'IBI urbà d'ús residencial, us informem que l'Estat va augmentar els valors cadastrals. Paral·lelament, l'Ajuntament ha decidit baixar per aquest 2015 el percentatge que aplica sobre aquests valors augmentats (de 0,93 a 0,845), amb la qual cosa no es nota la pujada i no suposa cap sobrecost per a vosaltres.

El primer interès de l'Ajuntament de Vallmoll quan aplica una bonificació fiscal és la plena utilització per part de tots els contribuents que hi tinguin dret, de manera que esperem les vostres consultes i restem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte.

L'Alcalde,

Josep Lluís Cusidó i Prats.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada