dimecres, 8 de febrer de 2017

COL·LABOREM AMB L'ESCOLA I EL MEDI AMBIENT

El mes de gener, els alumnes de 6è. de l'escola Mare de Déu del Roser de Vallmoll, van sol·licitar a l'ajuntament la nostra col·laboració en una valuosa i sensible iniciativa per tal de contribuir a reduir els residus generats per l'escola.

El curs passat l'escola va iniciar el projecte d'Escoles Verdes. Entre els objectius d'aquest curs es van plantejar reduir l'ús del paper d'alumini i embolcalls de plàstic que porten els/les alumnes a l'hora d'esmorzar. Al primer trimestre es va fer una diagnosi per saber la quantitat de residus que es generaven per classes i la tipologia d'aquests. Posteriorment es va parlar a l'aula sobre les possibles solucions i d'entre d'elles es va proposar demanar per carta i/o instància a l'administració més propera que proporcionessin a tots/es els/les alumnes un "boc'n'roll".

En resposta a la seva instància, l'ajuntament va fer un escrit on  valoràvem molt positivament la seva petició i el treball realitzat, els felicitàvem per tirar endavant aquesta proposta, i els encoratjàvem a seguir amb aquesta actitud, que és la que necessitem per tal de tenir un món millor i més net.

Aquest matí, el Sr. Alcalde i el regidor Francesc X. Plana, s'han apropat a l'escola a fer entrega a tots els nens dels embolcalls demanats, animant-los a tots a fer-los servir a partir d'ara i portar l'esmorzar en aquests "porta entrepans" reutilitzables i rentables.

Hem de ser conscients que cal cuidar entre tots del nostre planeta, procurant que la nostra petjada sigui mínima, sent respectuosos amb el medi ambient, amb la natura, amb l’entorn... De ben segur que a partir d’ara la pista quedarà més neta i, sobretot, contribuirem a reduir residus també a nivell de poble.


Alumnes de 6è.
Alumnes de 5è.
Alumnes de 4t.
Alumnes de 3r.Alumnes de 2n.
Alumnes de 1r.
Alumnes de P5
Alumnes de P4
Alumnes de P3
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada