dimecres, 19 de setembre de 2018

CLASSES EXTRAESCOLARS D'ANGLÈS - CURS 2018/2019

Un any més us oferim classes extraescolars d’anglès per a nens de P4 a 6è. Aquestes seran de dues hores setmanals,  iniciant-se el dia 1 d’octubre i finalitzant el 31 de maig. Per als infants de P4 i P5, la proposta inicial és d'una hora a la setmana, a la meitat de quota mensual, tot i que si hi ha suficient demanda, s'estudiaria posar una segona hora.

El preu mensual és de 20 €; de l’1 al 10 de cada mes, per endavant, es girarà un càrrec bancari. En concepte de material fungible s’haurà d’abonar la quantitat de 8 €. Els grups que utilitzin llibres hauran de fer efectiu el preu dels mateixos. Els grups que no en tinguin hauran de pagar 10 € en concepte de dossier i/o fotocòpies. Aquests pagaments s’afegiran al primer càrrec bancari.

Us informem que les places són limitades. La inscripció dels nens es farà per rigorós ordre d’entrada. Heu de presentar l’imprès que trobareu al peu d’aquest escrit a les oficines de l’ajuntament. El termini màxim serà el dia 24 de setembre.

Indiqueu la preferència horària i intentarem establir un calendari que s’ajusti al major nombre d’inscripcions. No obstant, aquesta és la proposta inicial:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada