divendres, 27 de març del 2020

Informació sobre devolució de quotes i pagament subvencions

➡ Durant el mes d'abril l'Ajuntament procedirà a la devolució de la quota de les dues llars d’infants municipals corresponent al mes de març, i no es passarà càrrec del servei de menjador municipal. També es retornarà la quota íntegra de les extraescolars de futbol sala i anglès.

➡ Així ho va acordar la Junta de Govern Local en la sessió duta a terme de manera telemàtica el dia 26 de març de 2020. També es va acordar accelerar els tràmits per tal que durant la primera quinzena d'abril es pugui haver fet efectiva la subvenció corresponent a l'adquisició de llibres escolars del curs 2019-2020.

➡ Igualment, durant la primera quinzena d'abril de 2020 es procedirà també al pagament de les subvencions pel foment de les activitats agrícoles, que equivalen a la devolució del 100% de la quota d'impost de ben immobles de naturalesa rústega.

➡ El Govern Municipal és conscient que l'actual situació pot deixar nombroses famílies de Vallmoll en una difícil situació econòmica, per això també es treballa en una important línia de subvencions per tal d'ajudar en la mesura del possible el pagament dels diferents impostos i taxes municipals (IBI, guals, aigua) a aquells que s'hagin vist més perjudicats per la pèrdua d'ingressos.

L'alcalde, Josep Lluís Cusidó i Prats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada