dijous, 2 d’abril del 2020

Informació urgent: Tarifa social del cànon de l'aigua

Atenent les necessitats de les famílies en aquesta situació de crisi, el Govern de la Generalitat ha decidit, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, aplicar una reducció del 50% del cànon de l’aigua, amb caràcter universal, per a tots els usuaris domèstics durant els mesos d’abril i maig.

Aquesta mesura també s'ha fet efectiva al món empresarial, aplicant una reducció del 50% del cànon que paguen les indústries i la resta d’activitats econòmiques.

Es tracta de mesures d’ajut social i d’atenció per a les famílies en aquests moments de dificultat, i un suport a les empreses per tal d’ajudar a garantir l’activitat econòmica.

Així doncs, són les empreses subministradores d’aigua les que incorporin les bonificacions, automàticament, als rebuts de l’aigua dels mesos d’abril i de maig. D’aquesta manera, ni la ciutadania, ni els ajuntaments, ni les empreses no hauran de fer cap gestió addicional.

La informació més detallada es pot trobar en el següent enllaç: http://aca.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Tarifa-social-del-canon-de-laigua


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada