dimecres, 21 de juliol del 2021

⭕ ES FINALITZA LA INSTAL·LACIÓ DE L'ESTACIÓ DE CÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS ⭕

 


 


 


 


 


⭕ ES FINALITZA LA INSTAL·LACIÓ DE L'ESTACIÓ DE CÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS ⭕

✅ Vallmoll capdavanter en innovació i sostenibilitat.🌱🔌

➡️ Actualment l'estació està operativa i es troba en fase de prova, on l'empresa ETECNIC realitzarà durant el primer mes, un estudi estadístic per analitzar i comprovar el seu correcte funcionament.

➡️ Especificacions tècniques

👉🏻 Es tracta d'un carregador de càrrega semi ràpida, de 400 V, 32 A i 22 kW de potència.

👉🏻 Té la capacitat de carregar dos vehicles de manera simultània a una potència d'11 kW per presa. En cas que només hi hagi un vehicle aquest pot carregar a 22 kW sempre que el vehicle ho permeti.

👉🏻 S'estima que es pot fer una càrrega completa de 0 a 100% amb un temps d'entre 2 i 4 hores, depenent del vehicle i la capacitat de la bateria d'aquest.

➡️ Com funciona?

👉🏻 Es podrà activar mitjançant l'APP mòbil EVCharge i els residents del municipi podran recollir una targeta a l'Ajuntament per tal que puguin activar el carregador de forma més àgil i ràpida.

👉🏻 El servei serà gratuït per a tots els empadronats a Vallmoll, una vegada acabat el període de prova (aquest tindrà una durada d'un mes, aproximadament).


✅ L'estació de càrrega per a vehicles elèctrics a Vallmoll, és el punt de partida d'un pla estratègic per fomentar la instal·lació de serveis alimentats per fonts d'origen renovable.
✅ Vallmoll aposta per un futur més sostenible!

Regidoria de Medi Ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada