divendres, 27 d’agost del 2021

⭕️ Rebuig total al projecte actual MAT ⭕️




⭕️ Rebuig total al projecte actual MAT ⭕️ 

👉🏻 L'equip de govern de l'ajuntament de Vallmoll rebutja enèrgicament l'actual projecte de desplegament de la MAT (línia de molt alta tensió), que afecta greument a molts veïns i veïnes del nostre poble, així com l'entorn de conreus i paisatgístic.

👉🏻 Vallmoll ja té dues línies MAT i una MT (Mitja Tensió) que creuen el nostre terme, per tant creiem que ja s'ha col·laborat més que suficient en el transport de l'energia elèctrica.

👉🏻 Tan aviat com vam ser coneixedors del projecte, es va posar a informació pública, perquè els veïns afectats hi poguessin fer al·legacions en defensa dels seus interessos, si així ho creien convenient. Fins el dia d'avui hi ha hagut 4 al·legacions i 25 consultes. Des de l'equip de govern us encoratgem a consultar el projecte i fer les al·legacions que es creguin oportunes.

✅ L'equip de govern proposarà, entre d'altres, que s'utilitzi la xarxa MAT ja existent, per transportar aquesta energia i també que s'utilitzin les infraestructures actuals com pot ser la zona de servitud de l'AP2, que ajudaria al finançament de la mateixa autopista.

✅ Aquestes propostes, juntament amb d'altres, com pot ser la pròpia al·legació a la totalitat que està preparant l'Ajuntament i la resta d'al·legacions dels veïns, es presentaran al Consell Comarcal conjuntament amb la resta de pobles afectats.

👉🏻 Vista la complexitat del projecte, es poden allargar les al·legacions fins al 3 de setembre.

L'equip de govern té un compromís incondicional amb el medi ambient i amb el nostre territori, però sempre vetllarà i prioritzarà els interessos del poble i dels seus convilatans/nes.

L'alcalde

Josep Lluís Cusidó i Prats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada