dimarts, 14 de novembre del 2023

Actuacions de control poblacional de gats comunitaris



馃摚 L’Ajuntament de Vallmoll ha posat en marxa l’h脿bitat per a gats, un espai on els gats de carrer poden beure, menjar i soplujar-se.

Tamb茅 estem realitzant les actuacions d’esterilitzaci贸 dels gats d’acord amb el que regula la Llei 7/2023, art. del 38 al 42, pel control poblacional de tots els gats comunitaris amb la finalitat de reduir-ne progressivament la poblaci贸 i mantenir-ne la protecci贸 com a animals de companyia.

Aquesta gesti贸 es basa en l’aplicaci贸 d’un procediment adre莽at a grups de gats comunitaris no adoptables: s贸n alimentats, censats i sotmesos a un programa sanitari i de control poblacional CER (captura, esterilitzaci贸 i retorn).

Volem agrair als nostres col·laboradors, cuidadors de col貌nies felines, el seu comprom铆s i dedicaci贸; sense les seves atencions aquest h脿bitat no fora possible.

Demanem la col·laboraci贸 ciutadana per a la cura dels gats, i fem especial atenci贸 a la prohibici贸 d’alimentar els gats amb menjar fresc al carrer, ja que provoca problemes de salubritat i higiene a tots els ve茂ns.

Aquesta actuaci贸 compta amb la col·laboraci贸 de la Diputaci贸 de Tarragona, mitjan莽ant la subvenci贸 atorgada a l’Ajuntament en mat猫ria de gesti贸 de plagues i animals dom猫stics per aquest any 2023.

L'alcalde
Josep Llu铆s Cusid贸 i Prats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada