dimarts, 5 de desembre del 2023

Congelació dels impostos per 2024



📣 L’Ajuntament de Vallmoll manté la congelació dels impostos per 2024 📣

👉🏻 Tots els ajuntaments estem patint un increment dels costos en la prestació dels serveis (recollida selectiva d’escombraries, subministrament d’aigua, depuració de les aigües residuals, clavegueram, enllumenat públic, cementiri, etc.). La gran majoria d’ajuntaments s’han vist abocats a fer un increment considerable en les taxes i impostos generats per aquests serveis.

Un any més, i ja en van més de 10, l’Ajuntament de Vallmoll, i dins del seu esperit i compromís d’estar sempre al costat de les persones i les famílies, considera essencial no gravar els seus veïns i veïnes amb més despeses, tenint en compte la carestia de la vida i les diferents càrregues econòmiques específiques de cadascú, sigui quina sigui la seva situació personal. Per això mateix també congelarem l’impost sobre béns immobles (IBI) i l’impost sobre vehicles (IVTM).

Malgrat tot, l’Ajuntament continuarà oferint les diferents subvencions i ajuts: a l’educació, foment agrari (IBI rústec), consum d’aigua, habitatge, entitats sense afany de lucre, i a totes aquelles associacions que formen part del nostre teixit social i esportiu, mantenint la protecció a les famílies, en especial a la infància i l’atenció a les persones de més edat.

Ben atentament,

L’alcalde
Josep Lluís Cusidó i Prats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada