divendres, 4 de novembre del 2011

VALLMOLL AMB LES EMPRESES ECOLÒGIQUES

L'Ajuntament de Vallmoll amb col·laboració amb la Diputació de Tarragona promou les explotacions ecològiques, es per això que us passem informació sobre la creació de la Xarxa d'empreses ecològiques del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre.

La Diputació de Tarragona està treballant en la creació de la Xarxa d’empreses ecològiques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre amb el triple objectiu de:
-         Donar a conèixer les empreses ecològiques i sostenibles del sector agroalimentari de la demarcació de Tarragona.
-         Afavorir l’intercanvi de bones pràctiques i la formació de les empreses del sector.
-         Donar valor afegit a les empreses agroalimentàries ecològiques del territori, cercant noves línies de col·laboració entre elles, per tal de generar més riquesa i ocupació al territori.

Aquesta acció va dirigida especialment als titulars d’explotacions agrícoles i ramaderes, l’empresariat del sector agroalimentari, els socis/es de cooperatives agràries, i les persones emprenedores del sector agrari, totes elles de l’àmbit ecològic, de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.


Si esteu interessats o si coneixeu alguna persona interessada en fer-se membre de la Xarxa, indiqueu-li que es posi en contacte amb nosaltres al            977 24 94 88       (Isabel Mestres) o bé a través de correu electrònic a desenvolupament.local@dipta.cat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada