dimarts, 12 de febrer del 2013

LLUÏT CARNAVAL A VALLMOLL

A les 6 de la tarda va començar la rua pels carrers de Vallmoll, en la què es va poder veure a força gent disfressada, tant en comparses com de manera lliure. Aquesta va acabar a la Plaça Major, on es va oferir xocolata desfeta amb donuts a tots els participants i va continuar la gresca fins a l'hora de sopar.
 
El sopar fred que va organitzar el Bar Cercle d'Esplai al Centre Cultural va comptar amb una gran assistència de comensals.
 
 
En acabar, el Conjunt 9 Stil ens va oferir el seu repertori de música de ball, primer encarant la música més típica de ball de saló, per acabar, després de la mitja part, amb música més animada i discotequera.
 
A la mitja part va tenir lloc l'entrega de premis del Concurs de Disfresses, quedant de la següent manera:
 
     Categoria Infantil/juvenil
          1r. Boxejador
          2n. Caputxetes vermelles
          3r. Dhad Girls
    Categoria Adults Individual/parella
         1r. Tomasa i marit
         2n. Hippi de los 60
         3r. Flamenca
    Categoria Adults Grups
          1r. Borbons
          2n. Guarderia
          3r. Pingüins
 
 

Agraïm a tots els vallmollencs, vallmollenques, familiars i amics que es van disfressar i van fer que aquest dia es pogués gaudir d'una manera singular, i us animem a que l'any vinent sigui encara millor.
 
Si teniu alguna fotografia que us hagi quedat especialment bé, podeu enviar-nos-la per mail (viuvallmoll@gmail.com) i mirarem de publicar-la en aquest bloc.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada