dimecres, 14 de març del 2018

TALLAT CARRER HORT DE LA VILA I CAMÍ DEL PONT NOU

Fa uns dies, el carrer Hort de la Vila va patir un ensorrament a la part del carrer confrontant amb la carretera de La Masó. Tan aviat com en vam ser sabedors, es va tallar el carrer Hort de la Vila en aquest tram i el carrer Camí del Pont Nou, el qual va ser afectat per l'esllavissada. 

S'ha negociat amb la Diputació de Tarragona per al seu arranjament, i properament s'iniciaran les obres pertinents. 

Per altra banda, també s'ha detectat que la plataforma d'aquest primer carrer, l'Hort de la Vila, està cedint lateralment. Per aquest motiu l'Ajuntament està elaborant un projecte i estudi pressupostari urgent per tal de consolidar definitivament tot el carrer.

Mentrestant, es prega la màxima precaució en circular i estacionar els vehicles en aquesta zona. Alternativament es poden utilitzar, permetent-se la circulació en doble sentit, els carrers Mare Maria Antònia París i Doctor Farré.

Estem treballant per solucionar aquest greu problema, sobrevingut, el més aviat possible. Demanem disculpes als veïns, als que ja s'ha informat convenientment, per les molèsties que aquest arranjament, necessari i urgent, pugui ocasionar.

L'Alcalde,
Josep Lluís Cusidó i Prats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada