dimecres, 15 de maig del 2019

Visita nocturna al Castell de Vallmoll per celebrar la Nit dels Museus

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, Vallmoll obre les portes del seu Castell, de nit, convidant a tothom a gaudir d'una vetllada cultural i artística inoblidable.

La Nit dels Museus se celebra per primer cop a Vallmoll, i ho fa aprofitant que ha recuperat de l’oblit un magnífic element patrimonial gràcies a la seva restauració, i que a partir d’ara, ha de prendre forma i definir la seva nova identitat.

Durant la visita el públic s’endinsarà en l'edifici reformat per conèixer una primera intervenció expositiva que sota el títol "Vivències. El Castell de Vallmoll" convida a reflexionar sobre els inicis d’un país a través d’un recorregut on arquitectura, poble, memòria i art, es fusionen en un sol relat. s tracta de començar a interpretar aquest magnífic edifici que encara té molt i molt a explicar, fer un primer pas per a recuperar l’esplendor perduda, ara, sota un nou embolcall. I per a fer-ho, res millor que endinsar-nos de nit en les seves entranyes, passejar pels espais ocults, descobrir-hi racons secrets i retrobar velles històries.

De les 21.30 a les 22.30 h La vetllada comptarà amb l’actuació “No llencis les cartes d’amor” de George Olshanetsky a la guitarra i Marta Alonso, qui posarà la veu, en un apunt musical molt especial i entranyable que recupera la memòria agredolça de la guerra civil, coincidint amb el final del conflicte ara fa 80 anys. I per acomiadar una Nit dels Museus , s’oferirà un tast de la tradicional coca de Vallmoll i cervesa artesana Rosita. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada