dimecres, 24 d’abril del 2019

Aprovada la Fase V de la restauració del Castell de Vallmoll

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament va aprovar el passat dia 4 d’abril el projecte de la Fase V de la restauració del Castell de Vallmoll. 

El projecte es concentra en les dues torres existents a l’ala oest  per tal que el públic pugui visitar-les, fet que avui no és possible en el condicionament del fossat, dels patis interiors i per permetre’n una millor accessibilitat de cara a la visita del públic en general i en la finalització de diferents treballs associats amb les instal·lacions del conjunt com són la il·luminació exterior i la climatització de l’ala est. Una vegada executades aquestes actuacions es possibilitarà  l'obertura definitiva al públic de tots els espais que conformen aquest espectacular edifici quina important vàlua patrimonial li ha merescut la  categoria de Bé Cultural d’Interès Nacional.

El projecte, que s’engloba dins del  programa “Alt Camp: història i patrimoni, les arrels d’una terra”   va obtenir el preceptiu vistiplau de la Comissió Territorial del Patrimoni Cultural de Tarragona en data 27 de febrer de 2019. El seu import  és de  330.758,52 euros i  es troba cofinançat per l’Ajuntament de Vallmoll i els Fons FEDER europeus. 

Ara, abans d’executar les obres, cal sotmetre-ho a  informació pública durant mes. Tothom que hi estigui interessat en veure el projecte podrà consultar-ho a les oficines municipals en horari de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada