dimarts, 9 d’abril del 2019

Aprovats els pagaments de les subvencions de l'IBI Rústic



La Junta de Govern Local ha aprovat el pagament de les subvencions per activitats agrícoles corresponents a l’exercici 2018. L’import subvencionat  equival a la quantitat que els beneficiaris havien pagat pel concepte d’Impost Sobre Bens Immobles de categoría rústega de les finques afectes a una activitat agrícola.

El període per sol•licitar la subvenció va acabar el passat 31 de desembre de 2018 i es van presentar un total de 52 peticions de veïns del poble. Després de que es comprovés que les finques estaven conreades o afectes a una activitat agrícola es van atorgar els ajuts sol•licitats, l’import global dels quals és de 8.027 euros, i que es correspon amb l’import que s’havia pagat com a contribució rústega (IBI).

Aquesta subvenció, prevista any rere any en els pressupostos municipals,  es configura, d’ acord amb la seva normativa, com una “política d’ajuda al manteniment de les activitats agràries” i aconsegueix que, a Vallmoll, l’efecte fiscal de la contribució rústega sigui inexistent. Els pagaments s’han fet efectius recentment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada