dimecres, 24 d’abril del 2019

Caminada solidària i paella de germanor per a celebrar el Dia Internacional dels treballadors

El proper 1 de maig l'Ajuntament de Vallmoll ha organitzat una jornada festiva i plena d'actes per tal de celebrar el Dia Internacional dels Treballadors. 

La jornada s'iniciarà a les 10.00 hores amb una Caminada Popular. La ruta serà per l'entorn del poble, sortint de la plaça Major,  i tots els fons que es recullin es destinaran a la Asociación Española Contra el Càncer. Hi haurà esmorzar per a tots els assistents i l'obsequi d'una samarreta de record de la caminada. L'aportació solidària per a les inscripcions és de 5 euros (nens fins a 12 anys gratuït) i es poden realitzar a l'Ajuntament fins el proper 26 d'abril.

La jornada seguirà amb la celebració d'una Paella de Germanor que s'iniciarà a les 13.30h al Restaurant Molí de la Serra. El menú consisteix amb amanida, paella, postre, pa, vi, aigua i cafè-Hi ha un aforament de 120 persones i el preu de 10 euros per als adults i 6 euros per a nens fins els 12 anys. Els interessats poden adquirir els tiquets a l'Ajuntament fins el proper 26 d'abril.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada