dilluns, 4 de maig del 2020

Avantprojecte de la nova escola a Vallmoll

🔴 Avantprojecte de la nova escola a Vallmoll 🔴

➡️ Vallmollencs i vallmollenques, ara sí que ha arribat l'hora de presentar-vos l'avantprojecte de la nova escola Mare de Déu del Roser.

➡️ Un cop l'equip de govern ha fet el seguiment i les reunions pertinents amb l'arquitecte, amb la direcció i el claustre de professors/es de l'actual escola i amb l'AMPA, és el moment de compartir la idea d'una escola col·laborativa, innovadora i integrada totalment amb el medi ambient, on no hi faltarà el més mínim detall. Cada espai que la conforma compleix amb les mides establertes pel Departament d'Educació de la Generalitat.

➡️ Podem avançar-vos que les aules on s'impartirà la docència, les sales de direcció i el claustre, la sala de l’AMPA, el menjador, el gimnàs, la zona d’esbarjo, etc., són més grans en superfície que les actuals, per la qual cosa la qualitat i convivència de tot el personal assistent millorarà substancialment. Sales i aules polivalents inclouran una nova tecnologia modular, tota construïda en una sola planta, que farà disminuir els terminis d'entrega en un temps rècord.

➡️ En resum, Vallmoll per fi tindrà l'escola que es mereix, perquè els nens i nenes de Vallmoll s'ho mereixen TOT. Una escola de ràpida construcció, amb una tecnologia innovadora, amb una orientació que aprofita la llum natural des de primera hora del dia i avantguardista en tots els sentits.

➡️ Per últim, la vostra opinió és important i des de l'Ajuntament farem l'oportuna exposició pública on tot el poble podrà contribuir amb idees que puguin millorar, enriquir i engrandir encara més la millor escola que Vallmoll pugui tenir.

L'alcalde, Josep Lluís Cusidó i Prats.





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada