divendres, 8 de maig del 2020

Preinscripció a les Llars d’Infants municipals pel curs 2020-2021

👉🏻 Del 13 al 25 de maig de 2020

➡️ Al nostre municipi tenim dues llars d’infants: El Niu, una llar d’infants acollidora que es troba al nostre casc urbà i l’Espígol, una llar molt especial ubicada al Polígon Industrial El Mas Vell que aposta per la conciliació familiar i laboral, oferint amplis horaris per adaptar-se a les famílies i amb matrícula oberta tot l’any. Per a més informació escriviu a oac@vallmoll.cat
➡️ Com a mesura d’excepcionalitat aquest any les preinscripcions es duran a terme, preferentment, de forma telemàtica. Amb tot, s’estableixen dos procediments:

✅ Si disposeu de mitjans telemàtics, del 13 al 25 de maig contacteu amb l’Ajuntament a través del correu electrònic d’atenció a la ciutadania oac@vallmoll.cat i us enviarem la documentació que requerim, així com el llibret d’informació del serveis que ofereix la llar d’infants. Un cop rebuda us enviarem un correu de conformitat de la gestió.

✅ Si no disposeu de mitjans telemàtics, del 18 al 22 de maig truqueu a les oficines de l’Ajuntament (977637087) per tal de demanar cita prèvia.

L'alcalde, Josep Lluís Cusidó i Prats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada