divendres, 3 de setembre del 2021

⭕ Ple extraordinari urgent pel proper dillums dia 6



⭕ L'Alcalde de Vallmoll ha convocat un Ple extraordinari urgent pel proper dillums dia 6 per tal de fer palesa l'oposició del poble de Vallmoll al projecte que inclou la línia aèria d'alta tensió de 400 kv que literalment trinxa un part important del terme de Vallmoll.

➖ Vallmoll, juntament amb la resta de pobles de la comarca afectats per aquest projecte (Alcover, el Milà, Valls, Nulles, Puigpelat, Bràfim, Montferri i Rodonyà) va encarregar els pertinents informes jurídics i tècnics que raonadament justifiquen la manca de racionalitat de la proposta, posen de manifest l'evident perjudici que causa al territori, i en especial a la pagesia així com que aquesta no s'adequa a cap dels criteris que justificarien una instal·lació tan invasiva com la proposada.

➖ La proposta que s'eleva al Ple per tal de ser aprovada consisteix en, per una banda manifestar l'oposició del nostre poble a la línia aèria d'alta tensió i assumir les conclusions dels informes tècnics i jurídics que s'han rebut, tots ells emesos per professionals de reconegut prestigi, desaforables a la instal·lació esmentada.
Una vegada adoptat l'acord, es donarà trasllat del mateix a la Subdelegació del Govern d'Espanya a Tarragona i a la Direcció General d'Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera de la Generalitat de Catalunya.

➖ Per altra banda, des de l'Ajuntament es vol agrair l'allau d'al·legacions que s'han rebut per part de veïns oposant-se al projecte, còpia de les quals es transmetrà igualment a les administracions responsables del projecte.

L'alcalde
Josep Lluis Cusidó i Prats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada