dilluns, 6 de setembre del 2021

❌VALLMOLL DIU NO A LA MAT "LÍNIA DE MOLT ALTA TENSIÓ” ❌





❌VALLMOLL DIU NO A LA MAT "LÍNIA DE MOLT ALTA TENSIÓ” ❌

➖ L'Ajuntament de Vallmoll, conjuntament amb els nou pobles (Valls, Puigpelat, Nulles, Vilabella, Bràfim, Montferri, Rodonyà, El Milà i Alcover) que ens afecta el traçat del projecte de la MAT, a través del Consell Comarcal de l'Alt Camp, amb els corresponents informes jurídics i tècnics, s'oposarà fins a arribar a les instàncies necessàries per evitar que aquest projecte tiri endavant i es retiri.

➖ A Vallmoll ja ens passen tres línies d'alta tensió per la qual cosa creiem que la col·laboració del poble al transport d'energia elèctrica, és més que suficient.

➖ Així ho farem saber a la reunió que mantindrem amb representants de l'empresa "Forestalia Renovables, SL" i en la reunió de tots els pobles afectats de la província de Tarragona, al Palau Bofarull de Reus, convocats per la Diputació de Tarragona.

✅ Agraïm la col·laboració ciutadana i entitats, la presentació de totes les al·legacions, que donarem suport i defensarem fins on sigui necessari.

⭕ Aquesta informació es repartirà per les cases dels veïns i veïnes de Vallmoll perquè tinguin tota la informació disponible i puguem, entre tots, paralitzar aquest projecte.⭕

L'alcalde
Josep Lluís Cusidó i Prats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada